Kakaós palacsinta mascarpones krémmel
A palacsinta kedvelt desszert, mindenki szereti és számtalan módon variálható, ezért kakaós változatban készült.
Hozzávalók:
20 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
2 evőkanál kakaó
2 db tojás
3 dl kókusztej
2 dl ásványvíz
1 dl olaj csipetnyi só
Krém:
25 dkg mascarpone
3 evőkanál eritrit
1 dl kávé
Elkészítés:
A tojásokat verjük fel, majd adjuk hozzá a tejet, olajat. Keverjük hozzá a lisztet, a kakaót, pici sót és keverjük simára, majd fokozatosan adjuk hozzá az ásványvizet.
Tegyük félre 15 percre, addig készítsük el a tölteléket.
A kávét és az eritritet jól keverjük ki, majd adjuk hozzá a mascarponét és keverjük habosra. A palacsintákat a szokásos módon megsütjük, majd megtöltjük. Háromszögekre hajtogatjuk, megszórjuk kakaóval és eritrittel.